Més informació [ Detall d'activitat

 
0000270020   Primers auxilis en hoteleria i industria alimentària
2020-2021   Taller. Prof. Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior
  
   6/9/2021 - 9/9/2021 (15 hores) de 16:00h a 20:00h
   INS d'Hoteleria i Turisme
   Partida Caparrella, s/n (Lleida) 
  
Format   Presencial
Organització   ICE de la Universitat de Lleida
  
  
  
Inscripció   01/09/2020 - 31/08/2021
  
Descripció i   Metodologia:   Classes amb incorporacions pràctiques de les tècniques bàsiques en primers auxilis aplicades al sector de l’hoteleria, turisme i indústria alimentària.
  
Objectius   • Obtenir els coneixements i destreses més elementals per oferir una ajuda eficaç a les persones que es troben en una situació d'emergència:
• Identificar i resoldre situacions d'emergència vital.
• Prevenir accidents.
  
Continguts   1. Els Primers Auxilis. Protocol d’actuació.
2. Accidents més habituals en les professions relacionades amb els CF impartits. (Cremades, talls, hemorràgies, traumatisme...)
o Lesions TRAUMÀTIQUES més freqüents
o Lesions HEMORRÀGIQUES més habituals
3. Altres
o Alteracions de LA CONSCIENCIA
o Alteració RESPIRACIÓ
o Lesions CARDÍAQUES
o ENNUEGAMENTS. Obstruccions de la via aèria.
o Reaccions AL·LÈRGIQUES.
o Lesions CUTÀNIES
o Mareigs
o Asfixies
4. Els desfibril·ladors
5. PRÀCTIQUES
  
Observacions   https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat/est/gafadm/img/escudo-mefp.gif
  
Avaluació   Assistència a la formació.
  
Requisits de  certificació   Assistència a la formació.
  
E-mail   joan.tahull@udl.cat
  
  
Calendari  
 Sessió 1   dilluns   06/09/2021   1600   2000 
 Sessió 2   dimarts   07/09/2021   1600   2000 
 Sessió 3   dimecres   08/09/2021   1600   2000 
 Sessió 4   dijous   09/09/2021   1600   1900 
  


Generalitat de Catalunya
Departament d'Educació
Pla de formació permanent