0000270020 |
Primers auxilis en hoteleria i industria alimentària |
2020-2021 |
Taller. Prof. Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior |
|
|
|
6/9/2021 - 9/9/2021 (15 hores) de 16:00h a 20:00h |
|
INS d'Hoteleria i Turisme |
|
Partida Caparrella, s/n (Lleida)  |
|
|
Format |
Presencial |
Organització |
ICE de la Universitat de Lleida
|
| |
|
|
| |
Inscripció |
01/09/2020 - 31/08/2021 |
|
|
Descripció i Metodologia: |
Classes amb incorporacions pràctiques de les tècniques bàsiques en primers auxilis aplicades al sector de l’hoteleria, turisme i indústria alimentària.
|
| |
Objectius |
• Obtenir els coneixements i destreses més elementals per oferir una ajuda eficaç a les persones que es troben en una situació d'emergència:
• Identificar i resoldre situacions d'emergència vital.
• Prevenir accidents.
|
| |
Continguts |
1. Els Primers Auxilis. Protocol d’actuació.
2. Accidents més habituals en les professions relacionades amb els CF impartits. (Cremades, talls, hemorràgies, traumatisme...)
o Lesions TRAUMÀTIQUES més freqüents
o Lesions HEMORRÀGIQUES més habituals
3. Altres
o Alteracions de LA CONSCIENCIA
o Alteració RESPIRACIÓ
o Lesions CARDÍAQUES
o ENNUEGAMENTS. Obstruccions de la via aèria.
o Reaccions AL·LÈRGIQUES.
o Lesions CUTÀNIES
o Mareigs
o Asfixies
4. Els desfibril·ladors
5. PRÀCTIQUES
|
| |
Observacions |
https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat/est/gafadm/img/escudo-mefp.gif
|
| |
Avaluació |
Assistència a la formació.
|
| |
Requisits de certificació |
Assistència a la formació.
|
| |
E-mail |
joan.tahull@udl.cat
|
| |
|
|
Calendari |
Sessió 1 |
dilluns |
06/09/2021 |
1600 |
2000 |
Sessió 2 |
dimarts |
07/09/2021 |
1600 |
2000 |
Sessió 3 |
dimecres |
08/09/2021 |
1600 |
2000 |
Sessió 4 |
dijous |
09/09/2021 |
1600 |
1900 |
|
| |